De Amerikaanse koelkast

Steeds vaker is er behoefte aan nog meer koel en vriesruimte. Voor mensen die er de ruimte voor hebben is daar een geweldige oplossing voor, namelijk de Amerikaanse koelkast. Deze koelkast wordt ook wel de side-by-side koelkast genoemd. Aan de linkerzijde van de Amerikaanse koelkast bevindt zich het vriesgedeelte en de rechterkant is voor de koeling. Sommige Amerikaanse koelkasten zijn uitgerust met een ijs en waterdispenser. U heeft dan altijd vers gekoeld water, een ijscrunch en ijsblokjes ter beschikking. Om hiervan gebruik te kunnen maken is het noodzakelijk om de Amerikaanse koelkast op de waterleiding aan te sluiten. Alle benodigdheden hiervoor worden bijgeleverd bij aankoop. Naast een dergelijke koelkast kunt u ook bij Rimaco terecht voor een dubbeldeurs koelkast, een inbouwkoelkast of verschillende gewone koelkasten.

De meeste Amerikaanse koelkasten hebben het no-frost systeem en ontdooien gaat dan automatisch. Ook is een Amerikaanse koelkast altijd voorzien van draagplateaus van veiligheidsglas. Uiteraard kunt u zelf de indeling hiervan bepalen. Omdat deze koelkasten dieper zijn dan de gewone koelkasten, heeft u extra veel ruimte om alles gemakkelijk in weg te zetten. Tevens is een Amerikaanse koelkast tegenwoordig erg zuinig en zeker in vergelijking met een aantal jaren geleden. Door de zeer grote inhoud van zowel het vriesgedeelte alsook de koeling is deze koelkast vaak een goede oplossing voor mensen die alles graag bij de hand willen hebben in de keuken.

Regelmatig kunt u bij de Rimaco elektronica outlet een aantrekkelijke koelkast kopen of aanbiedingen van Amerikaanse koelkasten vinden. De standaard afmetingen van een dergelijke koelkast zijn; 90 cm breed, 70 cm diep en 180 hoog. Natuurlijk past dit niet in iedere keuken. Maar indien u hiervoor toch de ruimte heeft, is het een sieraad voor iedere keuken en geeft het, gezien al zijn mogelijkheden enorm veel gemak. Uiteraard kunnen wij de Amerikaanse koelkast bij u thuis bezorgen. Vraag hierover informatie in onze winkel aan een van onze medewerkers of bel gerust even met Rimaco uit Roosendaal!