BEKO BDFN26430XC VAATWASSER RVS

  • KLEUR:RVS
  • 14 COUVERTS
  • FLUISTERSTIL(43DB)
  • WATERBEVEILIGING
  • LEKKER ZUINIG A+++(D)

Aanbieding

€ 599,00
€ 529,00

BEKO BDFN26430XC  VAATWASSER  RVS

BEKO BDFN26430XC VAATWASSER RVS Beschrijving

Beko vaatwasser met een inhoud van 14 couverts.
Deze is uitgevoerd in zilvergrijs.
De Beko BDFN26430XC is een vrijstaande vaatwasser met 14 couverts. De vaatwasser heeft een hoogte van 85 cm. Deze vaatwasser van het merk Beko heeft energieklasse D.(A+++)

Voordelen van de Beko BDFN26430XC
Het korte Fast+ programma doet de vaat tot wel 3x sneller
Bestekmand: bestek houd je makkelijk bij elkaar in de bestekmand
CornerIntense: ook in de hoeken van de vaatwasser wordt de vaat goed schoon


Fast+
Met het Fast+ programma doe je de vaat tot drie keer sneller. Met dit korte programma heb je in een mum van tijd schone vaat. Ideaal als je niet de tijd hebt om te wachten op een volledig vaatwasprogramma.

Bestekmand
In een bestekmand blijft het bestek tijdens het programma op zijn plek zitten. Een mand is eenvoudig in de vaatwasser te plaatsen. Meestal staat een bestekmand in de onderste lade.

CornerIntense
Is het je wel eens opgevallen dat niet alle vaat even goed schoon wordt na een wascyclus? Dit komt omdat vaatwassers rechthoekig zijn ontworpen, terwijl de sproeiarmen in een cirkelbeweging je vaat bewerken. Hierdoor krijgt vaat in de hoeken onvoldoende water en afwasmiddel. Beko CornerIntense vaatwassers bevatten een extra sproeiarm. Het geheel van sproeiarmen beweegt zich vanuit het midden door naar de hoeken. Hierdoor krijgt al je vuile vaat evenveel aandacht, en wordt alles goed schoon!