Bezorging

Rimaco kan uw bestelde product uit de elektronica outlet van Roosendaal zoals een vaatwasser, wasmachine of koelkast super snel bezorgen omdat Rimaco beschikt over een eigen bezorgdienst. De bezorgkosten voor de regio bedragen €29,00. Het bestelde product zal dan met onze eigen bestelbus bij uw gewenste afleveringsadres worden afgeleverd, mits dit in de regio is.

Wij kunnen desgewenst uw oude apparaat mee retour nemen.Eventuele beschadigingen zijn dan voor eigen risico..


Ook wanneer u bij ons in de elektronica outlet in Roosendaal een product heeft gekocht kunt u gebruik maken van onze bezorgservice.

 

Naast onze eigen bezorgservice maken wij gebruik van thuisbezorgd via verzending met PostNL. De bezorgkosten hiervoor bedragen €15,00. Rimaco zal gebruik maken van PostNL voor bijvoorbeeld het thuisbezorgen van een televisie, laptop of camera.

 

Afhalen

Wanneer u online een bestelling plaatst kunt u er ook voor kiezen om zelf het product af te halen bij onze elektronica outlet in Roosendaal. U dient dit dan wel aan te geven tijdens de bestelprocedure. Hiervoor zullen natuurlijk geen kosten in rekening worden gebracht.