BOSCH WTN83209NL CONDENSDROGER

  • TROMMELINHOUD:8 KG
  • ZEER STIL
  • DIGITAAL DISPLAY

Aanbieding

€ 649,00
€ 577,00

BOSCH WTN83209NL CONDENSDROGER

BOSCH WTN83209NL CONDENSDROGER Beschrijving

Bosch condensdroger met een trommelinhoud van 8 kg. Dit is een vrijstaande droger, met een voorlader uitvoering en een elektrische warmtebron. De kleur van het product is strak wit, ideaal voor een naadloze integratie in uw huishouden. Het materiaal van de trommel is hoogwaardig inox, wat garant staat voor een lange levensduur en excellente resultaten.
Functionaliteit en Bediening
De droogtijd van deze machine bedraagt gemiddeld 112 minuten. Met een geluidsniveau van 64 decibel, is dit apparaat relatief stil in bedrijf. De volledig Nederlands bedieningspaneel is elektronisch, voor een vlotte en intuïtieve user interface ervaring. Bovendien, van alle gemakken voorzien zoals een resttijdindicatie, ingebouwde condensafvoer.
Efficiëntie en Gebruiksgemak
Deze droger wordt gekenmerkt door een energieklasse B, waardoor het relatief energiezuinig is. Dit komt mede door het energieverbruik per cyclus van 2.56 kwh. Hiernaast is dit apparaat uitgerust met een handige indicator voor een volle watertank en een filter schoonmaak indicator. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoudsaspecten. Al deze aspecten maken de Bosch WTN83209NL droger een praktisch, energiezuinig en gebruiksvriendelijk.