BOSCH WAN28297 WASAUTOMAAT

  • TROMMELINHOUD 8 KG
  • 1400 TOEREN
  • DIGITAAL DISPLAY
  • SUPERSTIL
  • AQUASTOP

Aanbieding

€ 849,00
€ 699,00

BOSCH WAN28297  WASAUTOMAAT

BOSCH WAN28297 WASAUTOMAAT Beschrijving

Bosch wasautomaat met een trommelinhoud van 8 kg.
De Bosch WAN28297NL is een vrijstaande wasmachine met een voorlader design. Het beschikt over een vulgewicht van 8.0 kg, waardoor je met gemak grote wasladingen aankunt. De deurscharnieren bevinden zich aan de linkerkant, voor optimaal gebruiksgemak. De bediening verloopt via een elektronisch bedieningspaneel met Nederlandstalige tekstaanduiding.
Handig in gebruik
Bij deze Bosch wasmachine wordt de resterende tijd van het wasprogramma netjes aangegeven. Zo weet je precies wanneer je was klaar is. Ondanks zijn sterke waskracht, is het energieverbruik van de machine zeer laag. Wanneer de machine ingeschakeld blijft, verbruikt het maar 0.50 watt.
Solide en ruim
De wasmachine heeft een robuust kastontwerp en is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen. De kuip is gemaakt van kunststof. De machine heeft een hoogte van 845 mm en is verstelbaar tot 12 cm met de voetenverstelling. Dit maakt de machine flexibel inzetbaar in verschillende ruimtes. De Bosch WAN28297NL heeft een ruime trommelinhoud van 65 liter, waardoor je veel wasgoed in één keer kunt wassen.
Extra functies en wasprogramma's
Dankzij de beladingssensor zal de machine nooit te zwaar beladen worden. Dit is niet alleen handig, maar ook beter voor de levensduur van je wasmachine. De machine beschikt over verschillende (extra) wasprogramma's, waaronder het programma voor fijne was. Zo ga je altijd voorzichtig om met je delicate kledingstukken. Tot slot beschikt de machine over sopschuimbewaking en een spoelstop, voor extra gebruiksgemak.