Disclaimer

Deze website is met de grootste zorg samengesteld door Rimaco, desondanks kunnen zich toch onjuistheden voordoen. Wij wijzen u op de volgende bepalingen.

Informatie

Alle prijzen op onze site zijn in Euro en inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie op deze website is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van de producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten.

Aansprakelijkheid

Mocht blijken dat er op deze website onjuistheden in de gegevens staan of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Rimaco geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele nadelige gevolgen hiervan. Ook kan Rimaco geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen, onderbrekingen, vertragingen of fouten in het verstrekken van informatie.

Links

Sommige verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft Rimaco geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van desbetreffende websites. Bovendien kan onze website componenten bevatten die geïnstalleerd dienen te worden op uw eigen PC. Het downloaden en installeren van deze componenten is geheel voor eigen risico en verantwoordelijkheid. Rimaco aanvaardt ook hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.