De dubbeldeurs koelkast

Koelkast kopen? Bij Rimaco is er altijd een ruime keuze aan dubbeldeurs koelkasten. Naar eigen voorkeur kan men kiezen voor een dubbeldeurs koelkast met het vriesgedeelte boven, of met een vriesladen beneden. Uw eigen voorkeur voor een dubbeldeurs koelkast staat voorop! Het is dus van belang dat u bepaalt waar u de meeste ruimte van nodig heeft: het koelen of het vriezen. De koelkasten zijn steeds voorzien van veiligheidsglazen draagplateaus, die naar eigen wens zijn in te delen en ook heel makkelijk zijn te reinigen. De vriesladen zijn makkelijk uitneembaar. Bij ons heeft een dubbeldeurs koelkast meestal een no-frost systeem wat het onderhoud nog iets vergemakkelijkt. Ook speelt  energieverbruik een rol. De meeste koelkasten zijn dan ook zeer zuinig, deze zijn A+ of zuiniger. De draairichting van de beide deuren is te veranderen. Dit staat ook in de handleiding omschreven.

Rimaco heeft ook regelmatig een Amerikaanse koelkast, een inbouwkoelkast en normale koelkasten met lichte verpakkingsschade tegen partij prijzen. Denk bijvoorbeeld aan de verpakking, die kan er dan iets minder fraai uitzien, maar het apparaat zelf is onbeschadigd. Alleen de prijs is dan nog veel aantrekkelijker! Uiteraard altijd met de volledige 2 jaar fabrieksgarantie! Ook hebben wij regelmatig aanbiedingen met uitlopende modellen. Natuurlijk ook een model dubbeldeurs koelkast naar uw eigen wens.

De afmetingen kunnen zeer verschillen. Zo is de breedte meestal 55 a 60 cm,  soms ook 70 cm,  en de hoogtes kunnen variëren van 140 t/m 185 cm. De meeste van onze dubbeldeurs koelkasten kunt u op onze website terugvinden. Daar staan altijd een aantal zeer aantrekkelijke aanbiedingen op! Uiteraard bent u ook van harte welkom om in onze outletshop om het een en ander te komen bekijken. Onze adviseurs staan u graag te woord. Het is ook mogelijk om uw nieuwe dubbeldeurs koelkast te laten bezorgen. Desgewenst wordt uw oude koelkast door ons meegenomen en afgevoerd. Naast de gewone dubbeldeurs koelkast hebben wij deze ook als inbouw. Kortom: keuze genoeg bij Rimaco!