Een goedkope tv vindt u in onze elektronica outlet

Ben je van pan om een nieuwe goedkope tv te gaan kopen? In de elektronica outlet van Rimaco heeft u een loyale keuze uit diverse soorten en maten televisies. Een televisie kopen kan dus in de tv outlet van Rimaco. Het aanbod wisselt regelmatig omdat wij steeds weer nieuwe partijen tv’s binnenkrijgen. Daarom vindt u vaak bij ons in de tv outlet een goedkope tv. Soms is het een partij met verpakkingsschade, waar uitsluitend de verpakking er iets minder fraai kan uitzien, maar uiteraard is de televisie zelf altijd onbeschadigd. Bij een goedkope tv van Rimaco zit ook standaard 2 jaar fabrieksgarantie op.

Daarnaast hebben wij ook regelmatig ex-rental tv’s. Dit zijn televisies die voor een bepaalde periode in bijvoorbeeld een hotel hebben gestaan en dan ook zeer beperkt gebruikt zijn geweest. Deze televisies worden met 3 maanden garantie verkocht. Vanzelfsprekend praten we hier over een goedkope tv die extreem goedkoop is!

Wekelijks wordt het assortiment op onze website weer aangepast en geactualiseerd. De nieuwste led tv’s kunnen voorzien zijn van onder andere 3D en smart. Voor een smart tv is zeer veel gevraagd, aangezien je hiermee diverse applicaties kunt oproepen van onder andere Google, YouTube en uitzending gemist. Het geeft direct een aantal extra mogelijkheden die het gebruik van uw goedkope tv kunnen veraangenamen.

De laatste tijd wordt de vraag naar grotere schermen steeds groter. Doordat er tegenwoordig bijna of helemaal geen rand meer om het scherm zit, is de kast van de televisie zelf een stuk compacter geworden terwijl het kijkoppervlak van de goedkope tv groter is. Een curved televisie is iets vrij nieuws. Het gebogen scherm zorgt voor een nog betere kijkhoek. Uiteraard staan al deze tv’s gedemonstreerd in onze outletshop in Roosendaal. Onze adviseurs staan u dan ook graag met raad en daad bij. Het kiezen van een voor u geschikte tv is dan ook geen alledaagse klus. Per slot van rekening moet u er weer vele jaren plezier van de goedkope tv beleven. Natuurlijk kan uw nieuwe goedkope tv door ons thuis gebracht en aangesloten worden. U heeft er dan zelf geen omkijken naar want dan regelt Rimaco alles. Tevens zijn alle televisies uit de elektronica outlet van Roosendaal voorzien van de nodige aansluitingen voor onder andere DVD. Ook zitten er op ieder toestel bevestigingspunten om uw goedkope televisie aan de muur te bevestigen. De daarvoor benodigde beugels voor uw goedkope tv zijn bij ons altijd op voorraad! Een goedkope televisie kopen doe je dus bij Rimaco uit Roosendaal!