HISENSE RB329N4AWE KOEL-VRIESCOMBINATIE

  • INHOUD:188/67 LITER
  • NO-FROST
  • KLEUR: WIT
  • AFM.180X55X58CM
  • ZEER ZUINIG:E (A++)

Aanbieding

€ 529,00
€ 469,00

HISENSE RB329N4AWE KOEL-VRIESCOMBINATIE

HISENSE RB329N4AWE KOEL-VRIESCOMBINATIE Beschrijving

De Hisense RB329N4AWE koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 255 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 188 liter in en het vriesgedeelte 67 liter. De koel-vriescombinatie is 180 cm hoog en heeft een breedte van 55 cm, met een diepte van 56 cm. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel E. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien.

Voordelen van de Hisense RB329N4AWE
No Frost: je hoeft de koel-vriescombinatie nooit te ontdooien.
LED verlichting in de koelruimte verlicht de binnenzijde helder en gelijkmatig.
Multi Air Flow: dankzij deze techniek blijft de temperatuur in de koelkast overal gelijk.


Nooit meer ontdooien met NoFrost
Het vervelende klusje van de koel-vriescombinatie ijsvrij maken is voorgoed voorbij, met de No Frost technologie. De Hisense RB329N4AWE koel-vriescombinatie is uitgerust met No Frost, wat betekent dat je nooit hoeft te ontdooien. Lucht in de koel-vriescombinatie blijft droog, door de constante luchtcirculatie en daardoor ontstaat er geen ijsvorming in de koel-vriescombinatie. Daarnaast blijft de temperatuur door de luchtcirculatie in de gehele koel-vriescombinatie zeer constant.

LED-verlichting
De LED-verlichting verlicht de koelkast op een dusdanige manier dat je alles kan vinden. Deze verlichting is zo ingedeeld dat je er niet door verblind wordt. LED-verlichting kost niet veel energie en gaat jarenlang mee.

Multi AirFlow verspreidt de koude lucht door de hele koelkast.