Rembrandtgalerij 1
4703 GX Roosendaal
t: 0165-544943
f: 0165-529661
e: sales@rimaco-electro.nl

120

INDESIT BDE1071682 WAS-DROOGCOMBINATIE

  • INHOUD:10/7 KG
  • 1600 TOEREN
  • DIGITAAL DISPLAY
  • INDUCTIEMOTOR

Aanbieding

€ 679,00
€ 588,00

INDESIT BDE1071682 WAS-DROOGCOMBINATIE

INDESIT BDE1071682 WAS-DROOGCOMBINATIE Beschrijving

Indesit wasdroogcombinatie.Wassen & drogen in 1 apparaat!
10 kg wassen en 7 kg drogen!
Kenmerken van deze Indesit vrijstaande was-droogcombinatie: uitmuntende wascapaciteit van 10 kg. Royale droogcapacteit van 6 kg. Een snelle en hulpbronefficiënte draaisnelheid van 1600 omwentelingen per minuut. De kleur is wit met een opvallende, strak-zwarte deksel met kijkgat.

De wasprogramma's
Allerlei kledingstukken en stoffen kun je wassen en drogen met de deze was-droogcombinatie. Sorteer, vul en kies het programma.

Wash&Dry 45
Het Wash&Dry 45-programma zorgt ervoor dat uw lichtvuile wasgoed doeltreffend schoon en droog uit de wasmachine komt. Na slechts 45 minuten is uw wasgoed klaar om weer gedragen te worden.

Anti-geuroptie
De anti-geuroptie is de perfecte manier om uw kleding op te frissen, en op doeltreffende manier rook, transpiratie en de geur van gefrituurde etenswaren te verwijderen. Vertrouw altijd op het gevoel van frisse, geurvrije kleding.

Antivlek-optie
De antivlek-optie verwijdert snel en doeltreffend alle vlekken op wasgoed dat erg vuil is.

Wolmerk
Dit wolprogramma, dat door Woolmark Apparel Care is goedgekeurd, is gemaakt om al uw wasgoed van wol zo goed mogelijk te verzorgen, en om ze te beschermen en zacht en comfortabel te houden.

Delay (Vertraging)
Met het Delay-programma kunt u naar eigen inzicht uw wasprogramma's later op de dag of 's nachts starten. Stel gewoon het programma in en laat uw Indesit apparaat de rest doen.

Kwetsbaar wasgoed
Het Delicates-programma is specifiek gemaakt voor uw meest kwetsbare kleding, en zorgt ervoor dat uw wasgoed op ongeëvenaarde wijze gewassen, gedroogd en beschermd worden.

Katoen 40
Het programma Cotton 40 (katoen 40) is specifiek gemaakt om uw wasgoed van katoen tijdens het verwijderen van vlekken op 40° in slechts 45 minuten extra te beschermen.

Special Sport
Het Special Sport-programma is het perfecte programma voor al uw sportkleding die niet gestreken kan worden. Selecteer dit programma en na slechts 45 minuten is al uw kleding schoon en fris voor uw volgende trainingssessie.

Autoclean-programma
Het Autoclean-programma reinigt en beschermt uw wasdroger met één druk op de knop, zodat u dat niet hoeft te doen en zonder reinigingsmiddelen toe te voegen.

Express Cleaning
Het Express Cleaning-programma gebruikt u om uw kleding in slechts 60 minuten vlekvrij te maken. Heeft u haast? wij zorgen ervoor.

Dark Cycle (Donkere kleding)
Het Dark-programma is een speciaal programma dat gemaakt is om uw zwarte en donkere wasgoed te beschermen, zodat het niet vervaagt. Geniet was na was van de rijke, donkere tinten!

NERGENS ZO VOORDELIG