INVENTUM KI7028 INDUCTIEKOOKPLAAT (70 CM)

  • TIPTOETSBEDIENING
  • GROTE CAPACITEIT
  • PANHERKENNING
  • TIMER/KINDERSLOT
  • 1 EN 2 FASEN AANSLUITING

Aanbieding

€ 399,00
€ 333,00

INVENTUM KI7028 INDUCTIEKOOKPLAAT (70 CM)

INVENTUM KI7028 INDUCTIEKOOKPLAAT (70 CM) Beschrijving

Inventum inductie kookplaat,70cm breed.
De Inventum KI7028 inductiekookplaat staat garant voor efficiënt en energiezuinig koken. Deze moderne kookplaat voegt een strakke en stijlvolle uitstraling toe aan elke keuken en is ideaal voor iedereen die geïnteresseerd is in het moderniseren van hun kookapparatuur.
Creëer moeiteloos culinaire hoogstandjes
De Inventum KI7028 inductiekookplaat maakt koken eenvoudig en plezierig. De plaat warmt snel op, wat betekent dat je minder tijd hoeft te wachten om te beginnen met koken. Bovendien is deze inductiekookplaat energiezuinig en heeft deze een lager stroomverbruik dan traditionele kookplaten.
Eenvoud en veiligheid gecombineerd
Veiligheid is primordiaal bij het ontwerp van de Inventum KI7028 inductiekookplaat. Na het koken, schakelt de kookplaat automatisch uit, waardoor het risico op brandgevaar wordt verkleind. Bovendien is de kookplaat gemakkelijk schoon te maken, dankzij het gladde oppervlak.
Stijlvolle en moderne toevoeging
Met de Inventum KI7028 inductiekookplaat kun je genieten van een moderne kookervaring zonder compromissen. De slanke en moderne uitstraling past naadloos in elke keukenomgeving en maakt het koken een plezier. Zoek je dus een veilige, energiezuinige en stijlvolle oplossing voor je kookbehoeften, dan is de Inventum KI7028 inductiekookplaat een uitstekende keuze. Het biedt de ideale combinatie van functie en vorm, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan elke keuken.