INVENTUM VVW6040AB VAATWASSER

  • KLEUR: ANTRACIET
  • BESTEKLADE
  • TURBO-DROOGSYSTEEM
  • SUPERSTIL:39DB
  • A+++ KLASSE
  • DIGITAAL DISPLAY
  • 15 COUVERTS
  • 5 JAAR FABR.GARANTIE

Aanbieding

€ 599,00
€ 499,00

INVENTUM VVW6040AB VAATWASSER

INVENTUM VVW6040AB VAATWASSER Beschrijving

Inventum vaatwasser uitgevoerd in antracietkleur.
De Inventum VVW6040AB met een elegant zwarte paneel met roestvrijstalen deur is een vrijstaande, turbothermische circulatiedroger. Met een droog- en wasresultaat van klasse A, levert deze vaatwasser keer op keer een onberispelijke reiniging, het maakt niet uit hoe groot de taak is. Het apparaat bevat een capaciteit om tot wel 15 couverts te laden; perfect voor grote families of frequente entertainers. Dankzij het LED-display en de bediening via knoppen bent u altijd op de hoogte van de status van uw afwasbeurt en kunt u deze gemakkelijk instellen.
Veelzijdige en efficiënte reiniging
De Inventum VVW6040AB biedt een scala aan 8 handige programma’s, zoals een automatisch programma, waardoor u de perfecte reiniging voor uw vaat kunt kiezen. Met een minimale waterdruk van 30 kPa en maximale waterdruk van 1000 kPa, samen met de 3 sproeizones, is de vaatwasser in staat om elke hoek van uw dirty servies te bereiken. De optie voor halve belading maakt het mogelijk om ook kleinere hoeveelheden efficiënt en milieuvriendelijk te reinigen.
Handige extra functies
Uitgerust met een timer voor een uitgestelde start tot 24 uur biedt deze afwasmachine u de flexibiliteit om het wasproces beter in te passen in uw dagelijkse schema. Het apparaat bevat ook een indicatie voor de resterende tijd, evenals een zoutindicator en glansindicator, zodat u altijd weet wanneer het tijd is om bij te vullen. Dit model is niet uitgerust voor Wi-Fi-besturing.
Uitzonderlijke energieprestaties
Met een energie-efficiëntieklasse van A+++, zal de Inventum VVW6040AB u op de lange termijn ook helpen kosten en energie te besparen. Het apparaat gebruikt maar 9 liter.Tot slot heeft deze vaatwasser een waterbeveiliging om lekkage en waterschade te voorkomen.