Topmerk koelkast kopen tegen outlet prijs

In onze elektronica outlet in Roosendaal vindt u een ruime keuze aan koelkasten en vrieskasten, een koelkast kopen voor een stuntprijs doet u bij Rimaco. De koelkasten en vrieskasten variëren van groot tot klein, zowel een koel/vries combinatie, een dubbeldeurs koelkast, een Amerikaanse koelkast als ook enkele koelers of vriezers zijn bij ons te koop. Naast de uitgebreide keus aan koelkasten, hebben wij ook in ons assortiment een inbouwkoelkast opgenomen als ook koelers. Een inbouw koelkast kopen is tegenwoordig erg hip en deze koelkasten komen de laatste jaren steeds meer voor in onze elektronica outlet. Bij ons kunt u een koelkast kopen met verpakkingsschade, deze zijn dan een stuk goedkoper dan in andere winkels. Hiervan zijn de prijzen dan nog extra aantrekkelijk en uiteraard alles met de volledige garantie.

Bij een koelkast kopen is het belangrijk te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft. De onderlinge verdeling van koel en vriesruimte kan heel verschillend zijn. Ook de indeling van de koelkast is een belangrijke factor. Al onze koelkasten zijn voorzien van veiligheidsglazen draagplateaus. Deze zijn naar eigen wens in te delen. Tafelmodelkoelkasten zijn er zowel met als zonder vriesvakje (koeler). De hoogte van deze koelkasten is 85 cm, maar de breedtes kunnen variëren van 45 cm t/m 60 cm. Amerikaanse koelkasten zijn zelfs 90 cm breed. Sommige koelkasten zijn uitgerust met het no-frostsysteem, wat het onderhoud vergemakkelijkt. Bij vrijwel alle koelkasten is de draairichting van de deur te veranderen. In de bijgeleverde handleiding vindt u hierover alle info. Een koelkast kopen bij Rimaco is extra voordelig in vergelijking met andere winkels omdat wij standaard goedkoper zijn dan andere winkels.

U kunt eventueel uw nieuwe koelkast door ons laten thuisbezorgen. Aangezien wij ze staande vervoeren, mogen ze bij thuiskomst direct worden aangezet, zodat u de spullen vanuit uw oude koelkast direct kunt overladen. U hoeft dus niets weg te gooien. Desgewenst wordt uw oude koelkast door ons afgevoerd. Meestal kunnen wij binnen 24 uur uw koelkast bezorgen. Ook vindt u bij Rimaco een ruime keuze aan vrieskasten en vrieskisten. Alles voor zeer scherpe prijzen!