Koelkasten vind je bij Rimaco in diverse soorten en maten

In Roosendaal hebben wij een elektronica outlet met een groot aanbod aan witgoed en bruingoed. U heeft ook de mogelijkheid om online uw witgoed of bruingoed te bestellen, maar naar de outlet komen kan natuurlijk ook! Wij bieden een breed aanbod aan koelkasten aan, of het nu om een klein tafelmodel of een grote Amerikaanse koelkast gaat. Tevens kunt u kiezen voor een inbouwkoelkast, dubbeldeurs koelkast, koel/vries combinatie, enkele koeler of een enkele vriezer. Altijd hebben wij een zeer aantrekkelijk assortiment tegen wel zeer scherpe prijzen. Grote fabrikanten leveren regelmatig koelkasten waarvan de verpakking beschadigd is en daarom kunnen wij goedkope koelkasten leveren aan de consument. Koelkasten uit onze elektronica outlet hebben standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Bij het kiezen van een koelkast is het natuurlijk belangrijk te weten hoeveel plaats u heeft, aangezien de maten nogal verschillen. Verder heeft de één behoefte aan extra veel koelruimte terwijl de ander liever een wat grotere vriesruimte heeft. Ook heeft Rimaco een uitgebreid assortiment inbouwkoelkasten. Alle gangbare modellen en maten hebben wij op voorraad, online te bestellen in natuurlijk in onze winkel in Roosendaal. Aangezien zuinigheid in gebruik tegenwoordig een steeds grotere rol is gaan spelen zijn alle koelkasten die wij hebben  A+ of A++. De koelkasten zijn allemaal voorzien van veiligheidsglazen draagplateaus, die u zelf naar eigen wens kan indelen. Bij vrijwel alle koelkasten kan de draairichting van de deur(en) worden omgezet, wat natuurlijk erg handig is!

Een groot gedeelte van ons assortiment aan elektronisch apparatuur kunt u op onze website terug vinden. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen in de winkel om het een en ander te komen bekijken. Onze adviseurs vertellen u graag meer over een bepaald product uit onze elektronica outlet. U kunt altijd desgewenst uw koelkast kopen en vervolgens thuis laten bezorgen. U kunt eventueel uw oude koelkast aan de bezorger meegeven, zodat u daar gelijk vanaf bent.