LG 55UQ73006 LED TELEVISIE

  • BEELDFORMAAT:140 CM
  •  ULTRA HD 4 K
  • WI-FI SMART TV
  • 4K UPSCALING!
  • IDEAAL VOOR GAMING!

Aanbieding

€ 599,00
€ 499,00

LG 55UQ73006 LED TELEVISIE

LG 55UQ73006 LED TELEVISIE Beschrijving

Lg Led televisie met een beeldformaat van 140 cm(55 inch)
Smart tv waarmee u handig gebruik kan maken van de vele apps. o.a. Netflix,Youtube,enz.
De LG tv is een Smart televisie met een 4K Ultra HD resolutie. Geniet van een adembenemende kijkervaring met heldere beelden en levendige kleuren.

De LG α5 Gen5 AI-processor optimaliseert iedere scène en elk beeld. 4K upscaling zorgt ervoor dat ook beelden zonder 4K-resolutie in 4K worden weergegeven, zo zie je altijd elk detail. HDR10 Pro past helderheidsniveau aan voor realistische heldere beelden en contrasten. Met de Filmmaker Mode wordt de film weergegeven zoals de regisseur dat bedoelt heeft.

ThinQ AI zorgt voor een gepersonaliseerde, slimme gebruikservaring. Van stembediening tot persoonlijke instellingen, ThinQ AI past de TV naar wens aan. Stream al je favoriete content voor een bioscoopervaring in je eigen woonkamer.

De televisie biedt een fantastische game-ervaring met Cloud Gaming, het Game Dashboard & Optimizer en HGiG. Je vind alle instellingen die je nodig hebt voor het ultieme potje gamen op één plek dankzij het Game Dashboard & Optimizer. Zo pas je eenvoudig je instellingen aan voor elk game-genre. Met HGiG geniet je van de nieuwste HDR-games.