LG F4WM309 WASAUTOMAAT

  • INHOUD:9 KG
  • 1400 TOEREN
  • SUPERSTIL
  • DIGITAAL DISPLAY
  • KOOLBORSTELLOZE MOTOR

Aanbieding

€ 499,00
€ 469,00

LG F4WM309 WASAUTOMAAT

LG F4WM309 WASAUTOMAAT Beschrijving

Lg wasautomaat met een trommelinhoud van 9 kg.
De invertermotor met directe aandrijving in deze wasmachine is uiterst betrouwbaar en ongekend stil. Mede daardoor is dit één van de beste wasmachinemotors op de markt.

Minder allergenen, meer hygiëne

De LG Steam-technologie verwijdert 99,9% van de meest voorkomende allergenen, zoals huisstofmijt, die een allergie of ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken. Steam wordt automatisch toegepast tijdens het Anti-allergie- en babykledingprogramma en is niet apart toe te voegen aan de andere programma's.

6-Motion voor een optimaal wasresultaat

Doordat de Drive Drive motor op de trommel gemonteerd is, kan de LG wasmachine met de 6-Motion technologie 6 unieke wasbewegingen maken. Door deze bewegingen te combineren in een wasprogramma, bijvoorbeeld voor een stille was, delicaat wasgoed of extra grondige reiniging, krijgt elk type wasgoed de optimale behandeling.

Smart-functionaliteit met NFC

Met de Tag On functionaliteit is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's te downloaden, bijvoorbeeld voor babykleding, sportkleding of jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart Diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On symbool om deze te verbinden met de wasmachine.