LG F4WR3010S6W WASAUTOMAAT

  • TROMMELINHOUD 10 KG
  • STOOMFUNKTIE
  • DIRECT-DRIVE
  • 1400 TOEREN
  • BELADINGSHERKENNING
  • DIGITAAL DISPLAY
  • AQUASTOP

Aanbieding

€ 779,00
€ 619,00

LG F4WR3010S6W WASAUTOMAAT

LG F4WR3010S6W WASAUTOMAAT Beschrijving

Lg wasautomaat met een trommelinhoud van 10 kg!
Voordelen van de LG F4WR3010S6W:
AI DD met AI Wash: detecteert hoeveel je wast en de soort stof en past de wastrommelbewegingen hier automatisch op aan
Inverter Direct Drive: duurzame, stille en energiezuinige motor
3D Multi Spray: spuit waterstralen vanuit elke hoek waardoor je veel sneller kunt wassen


AI DD met AI Wash
AI DD weegt het wasgoed en detecteert de zachtheid van de stof. Door gebruik te maken van grote hoeveelheden gegevens, wordt de stof herkend en wordt het optimale waspatroon toegepast. Stoffen kunnen heel wat verschillende eigenschappen hebben. Zelfs bij katoen heeft elk item verschillende kenmerken. AI DD detecteert het verschil en bepaalt een geschikt waspatroon uit de "big data"-patronen.

Direct Drive
Direct Drive-systeem: we hebben de riemen en een aantal andere bewegende delen uit je wasmachine gehaald en vervangen door een motor die de trommel rechtstreeks aandrijft. De voordelen hiervan zijn natuurlijk groot: niet alleen verbruiken LG wasmachines hierdoor veel minder energie en zijn ze duidelijk stiller, de motor gaat ook nog eens veel langer mee.

3D Multi Spray
3D Multi Spray werkt met vier sproeikoppen die het water tegelijkertijd in vier verschillende richtingen sproeien, waarmee over 360˚ elke stukje van je wasgoed wordt bereikt. Je trommel wordt dus razendsnel met water gevuld, waar dan ook in de trommel, en je wasgoed raakt snel doorweekt. De Inverterpomp werkt hiermee samen en regelt op intelligente wijze de waterstroom, van een krachtige spray in een stompe hoek tot aan zacht sproeien in een scherpe hoek. Deze krachtige combinatie van technologieën betekent dat het water en het wasmiddel je wasgoed sneller bereiken en dat de was dus sneller klaar is. Bovendien kost dit eerste gedeelte van de wascyclus de meeste stroom, dus door het snel te laten gebeuren en met minder water, is het stukken energiezuiniger