MIELE PUR 98W ES AFZUIGKAP 90 CM

  • 90 CM BREED
  • GROTE CAPACITEIT: 650M3
  • SUPERSTIL!
  • OULETPRIJS

Aanbieding

€ 1.199,00
€ 799,00

MIELE PUR 98W ES AFZUIGKAP  90 CM

MIELE PUR 98W ES AFZUIGKAP 90 CM Beschrijving

De Miele PUR 98 W is een kenmerkend voorbeeld van praktische luxe en prestatie. Deze inbouw afzuigkap, vervaardigd met roestvrij staal, presenteert zich met een elegant en modern ontwerp dat in elke keukenomgeving naadloos zal passen.
Kracht en efficiëntie
Met een opmerkelijk lage aansluitwaarde van slechts 0.229 Watt en een stroomsterkte van 10 Ampère, toont de PUR 98 W de toewijding van Miele aan energie-efficiëntie. Hoewel laag in energiegebruik, schiet deze afzuigkap niet tekort in kracht. Door een efficiënte luchtstroom te handhaven, zorgt het ervoor dat uw keuken fris en vrij van kookgeuren blijft.
Praktisch en gemakkelijk te installeren
De Miele PUR 98 W is ontworpen met het oog op gemak. Een royale snoerlengte van 150 meter maakt de installatie in verschillende keukenindelingen mogelijk en het gebruik van een stekker met aarde zorgt voor veilige en betrouwbare prestaties. Bovendien zijn de precieze afmetingen - 62 cm hoog, 898 cm breed en 500 cm diep, ideaal voor zowel compacte als grotere keukens.
Betrouwbaar en duurzaam
De bouwkwaliteit van deze inbouw afzuigkap getuigt van betrouwbaarheid. Met een gewicht van 25 kg is de afzuigkap robuust genoeg om jarenlang zware dagelijkse gebruik te weerstaan. Zoals te verwachten is van Miele, is de PUR 98 W gemaakt om onder alle omstandigheden betrouwbare prestaties te leveren. Om het in een notendop te zeggen, de Miele PUR 98 W vertegenwoordigt een samensmelting van stijl, kracht en efficiëntie; een waardevolle toevoeging aan elke keuken.