Over ons

Topmerken elektronica vindt u bij Rimaco tegen de laagste prijzen. Grote fabrikanten verkopen via Rimaco hun producten met lichte verpakkingsschade, soms een kleine beschadiging op het apparaat, maar altijd veel voordeliger dan andere winkels. Ben je opzoek naar topmerken elektronica tegen de laagste prijzen? Dan is Rimaco de oplossing! Rimaco wordt vaak bestempeld als tv outlet voor een goedkope televisie. Ook kunt u onder andere bij ons terecht voor een vaatwasser, koelkast of wasmachine tegen een super scherpe prijs! Naast deze producten kunt u ook bij Rimaco terecht voor diverse apparaten in de vorm van beeld en geluid, computers, huishoudelijk apparatuur, keuken apparatuur, koel/vries apparatuur, inbouw apparatuur en ex-rental apparaten.  

 

Als familiebedrijf zijnde zijn we er erg trots op dat we als sinds 1979 klaarstaan voor onze klanten. Elke week weer vindt u bij ons in de elektronica outlet verbluffende witgoed en bruingoed aanbiedingen. Houd ons assortiment dus goed in de gaten als u op zoek bent naar een super goedkoop elektronica outlet product.


Garantie

Natuurlijk worden alle producten met volledige garantie verkocht, desgewenst kan er in de winkel garantie bijgekocht worden. Rimaco helpt u graag met al uw vragen of opmerking met betrekking tot de garantieprocedure. Neem vrijblijvend contact op met Rimaco en vraag naar één van onze medewerkers.