PELGRIM OVM506RVS INBOUW-OVEN

  • MULTIFUNKTIE
  • INHOUD:67 LITER
  • DIGITAAL DISPLAY
  • 60 X 60 CM
  • OUTLETPRIJS

Aanbieding

€ 799,00
€ 499,00

PELGRIM OVM506RVS INBOUW-OVEN

PELGRIM OVM506RVS INBOUW-OVEN Beschrijving

Deze RVS conventionele-/hetelucht inbouwoven van Pelgrim heeft een grillstand, hetelucht functie en conventionele stand. De inhoud van de oven is 67 liter en de oven heeft energielabel A. De bediening is eenvoudig en geschiedt door middel van twee eenvoudig te bedienen touch-control draaiknoppen. Grillen, hetelucht en conventioneel Met de grillfunctie is het mogelijk de ovenschotel te gratineren of een kip te voorzien van een krokant korstje.

De hetelucht functie zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig door de oven wordt verdeeld. Hiervoor wordt een ventilator gebruikt. De heteluchtfunctie is handig om bijvoorbeeld vleesgerechten gelijkmatig te bruinen. Bij de conventionele stand worden de elementen bovenin en onderin de oven verwarmd. De inwendige koeling zorgt ervoor dat de oven na gebruik sneller af kan koelen. Zo bakken eventuele resten minder snel aan en is de kans klein dat u zich brandt aan de hitte van de ovenwand.

OVEN MET ENERGIELABEL A
De ovens van Pelgrim zijn makkelijk in gebruik door de diverse functies. Daarnaast zijn Pelgrim ovens ook zuinig in gebruik. Daarom heeft deze oven een A label gekregen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee. Dankzij de 1x25 watt verlichting aan de binnenzijde van de oven heeft u altijd helder zicht als u de deur opent.

67 LITER BINNENRUIMTE
Ondanks de standaard inbouwafmetingen, behoren Pelgrim ovens tot één van de ruimste ovens in haar klasse. Dankzij deze grote ovenruimte van 67 liter bieden de bakplaten voldoende ruimte, ideaal voor uitgebreide maaltijden. Bovendien is de geëmailleerde bakplaat uitermate geschikt voor het bakken en braden van uw favoriete gerechten. Het ruime interieur in de OVM506RVS biedt dus maximale ruimte voor al uw gerechten. Door het gebruik van een stevige scharnieren in de deuren van de inbouwovens, sluit de deur van deze Pelgrim oven perfect.