Reparaties

Bij Rimaco kunt u niet alleen terecht voor nieuwe en ex-rental apparatuur, maar ook voor reparaties van uw TV, audio en video/dvd apparatuur. Voorafgaand aan de reparatie krijgt u een prijsopgave van ons.
Er zal altijd standaard €25,00 aan onderzoekskosten in rekening worden gebracht door Rimaco.

 

Heeft u vragen met betrekking tot het laten repareren van een product? Rimaco helpt u graag met al uw vragen of opmerkingen. Neem vrijblijvend contact op met Rimaco en vraag naar één van onze medewerkers.

 

Bij Rimaco vindt u topmerken elektronica tegen de laagste prijzen. Wij kunnen scherpe prijzen aanbieden omdat grote fabrikanten hun producten met lichte verpakkingsschade of soms met een kleine beschadiging op het apparaat aanbieden in onze elektronica outlet. Zo bieden wij topmerken tegen stuntprijzen aan zoals Philips, Grundig, Samsung, Bosch, ETNA en nog veel meer. Bij Rimaco vindt u onder andere een televisie, vaatwasser, wasmachine of een koelkast die altijd veel goedkoper is dan in andere elektronica winkels. Natuurlijk worden alle producten met volledige garantie verkocht, desgewenst kan er in de winkel garantie bijgekocht worden.