SAMSUNG WW80K6404 WASAUTOMAAT EX-LEASE

  • TROMMELINHOUD:8 KG 
  • EXTRA ZUINIG;A+++
  • 1400 TOEREN
  • ADD-WASH
  • KOOLBORSTELLOZE MOTOR
  • DIGITAAL DISPLAY
  • WATERBEVEILIGING
  • EX-LEASE

Aanbieding

€ 599,00
€ 299,00

SAMSUNG WW80K6404 WASAUTOMAAT EX-LEASE

SAMSUNG WW80K6404 WASAUTOMAAT EX-LEASE Beschrijving

Samsung wasautomaat met een trommelinhoud van 8 kg.
De Samsung WW80K6404QW wasmachine is gemakkelijk op afstand te bedienen via je telefoon. Start en onderbreek wasprogramma's op afstand wanneer jij wil. Vergeten was toe te voegen? door de AddWash kun je gemakkelijk en veilig was toevoegen. Schuim wordt door EcoBubble in de trommel geblazen voor een beter wasresultaat. Even snel een was draaien? Met de SuperSpeed was je binnen slechts 59 minuten schoon.

Voordelen
Add wash: voeg items toe als de was al is begonnen
Te bedienen met een handige smartphone app
Krachtige wasprogramma’s tot wel 1400 toeren
Nadelen
Geen anti-kreuk functie om het aantal kreukels te verminderen en het strijken te vergemakkelijken
AddWash, vergeten was eenvoudig toevoegen
Pauzeer gemakkelijk het wasprogramma om vergeten was toe te voegen tijdens het programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door de AddWash. De deur hoeft niet meer volledig geopend te worden. Op de deur zit een Add Door die je open kunt doen en je via het klepje gemakkelijk was kan toevoegen. De Add Door gaat niet openen bij temperaturen die hoger zijn dan 50°C.

Eco Bubble, extra schoon
De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee!

Bediening via de smartphone
Met Smart Control van Samsung is het mogelijk om de wasmachine te bedienen via je smartphone. Ontvang meldingen op afstand, wanneer de was niet uit de machine is gehaald of 3 minuten voor de eerste of laatste spoelbeurt. Pas bepaalde instellingen aan of bekijk de voortgang op afstand in plaats van telkens naar de wasmachine te moeten lopen. Deze slimme bediening zorgt voor meer gemak.

Stiller en energiezuiniger
De wasmachine beschikt over een digital inverter motor. Deze motor zorgt voor energiezuiniger wassen, minimaliseert het geluidsniveau en heeft een langere levensduur. Door de sterke magneten ontstaat er minder wrijving en zorgt het voor een krachtigere en stillere werking. Omdat de wasmachine een koolborstelloze motor heeft en er minder slijtage ontstaat wordt er direct minder energie verbruikt. Dit is beter voor het energieverbruik, maar ook voor je portemonnee. Daarnaast zit er 10 jaar garantie op de motor.

Bubble Soak, verwijderen van lastige vlekken
De Bubble Soak technologie zorgt ervoor dat er bubbels worden aangemaakt en zich in de kleding voegen. De bubbels trekken zich beter in het wasgoed, waardoor lastige vlekken losgeweekt worden van het stof. Door dit programma wordt te gebruiken wordt er 30 minuten aan het programma toegevoegd en is geschikt voor Katoen, babykleding en synthetisch.

Super snel wasprogramma
Wil je graag snel je wasgoed gewassen hebben? Dan kan je nu met het SuperSpeed programma een was draaien in 59 minuten van maximaal 5 kg. Door de SpeedSpray functie wordt de was krachtig en snel gereinigd en water wordt sneller de trommel ingespoten. Er wordt meer water gebruikt, maar wel korter en heviger gecentrifugeerd.

Wasprogramma's

Katoen
Spoelen + Centrifugeren
Centrifugeren