SAMSUNG WW90T554AAW WASAUTOMAAT

  • TROMMELINHOUD 9 KG
  • 1400 TOEREN
  • ADD-WASH
  • KOOLBORSTELLOZE MOTOR
  • STOOMFUNKTIE!
  • ECOBUBBLE

Aanbieding

€ 749,00
€ 649,00

SAMSUNG WW90T554AAW WASAUTOMAAT

SAMSUNG WW90T554AAW WASAUTOMAAT Beschrijving

Deze Samsung wasmachine heeft 9 kg vulgewicht, 1400 toeren en energieklasse A. Dankzij de handige AddWash deur kun je snel en makkelijk wasgoed toevoegen terwijl het wasprogramma al bezig is. Ben je nog een sok vergeten? Dat is met AddWash geen probleem. Verder kun je ook later in het programma kleding toevoegen via de AddWash deur die alleen gespoeld of gecentrifugeerd hoeft te worden.

Voordelen van deze Samsung wasautomaat:
AddWash: voeg eenvoudig extra wasgoed toe terwijl het wasprogramma al gestart is
Stoom: voor hygiënische reiniging, doodt bacteriën en verwijdert allergenen
EcoBubble: energiezuinig wassen op lage temperaturen


Samsung 9kg wasmachine met AddWash
Addwash: Als je iets vergeten bent, kun je met de AddWash deur snel en eenvoudig kledingstukken of meer wasmiddel toevoegen als de was al draait. Het is ook mogelijk om handgewassen kleding in de wasmachine te doen om alleen maar even snel te spoelen of centrifugeren.

Stoom: Het krachtige Hygiënisch stoomprogramma is bedoeld om je waskwaliteit te verbeteren zonder tijdrovende voorbehandelingen. De stoom dringt diep door in ieder kledingstuk en maakt hardnekkig vuil los en verwijdert 99,9% van de bacteriën en inactieve allergenen, zodat je kleding nog dieper wordt gereinigd.

EcoBubble technologie beschermt je kleding en staat garant voor krachtige wasprestaties , zelfs op lage temperaturen. Het toegevoegde wasmiddel wordt opgelost, geactiveerd en omgezet in bubbels. Zo kan het dieper doordringen in de vezels en vuil losmaken, waardoor vuil en vlekken nóg effectiever worden verwijderd. Het werkt even goed in warm als in koud water.