Een wasmachine uit de elektronica outlet van Roosendaal

Wilt u graag een nieuwe wasmachine kopen? Een goedkope wasmachine vindt u namelijk bij Rimaco in de elektronica outlet shop. Bij Rimaco is er steeds een wisselend assortiment aan wasmachines en u vind de meeste bekende merken bij ons in de wasmachine outlet. Denk bijvoorbeeld aan een Bosch, Whirlpool, AEG, Etna of Zanussi wasmachine. Regelmatig hebben wij wasautomaten waarvan de verpakking soms iets minder fraai is en in dit geval zijn de prijzen nog extra voordelig dan anders. Alle wasmachines hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Tegenwoordig is er een enorme keus op dit gebied. Was resultaat, toerental, zuinigheid en bedieningsgemak spelen bij de aanschaf van een wasmachine meestal een belangrijke rol. Waar vroeger de meeste wasmachinetrommels een inhoud van 5 kg hadden, is er tegenwoordig steeds meer vraag naar grotere trommels. Wij hebben dan ook wasmachines met een trommelinhoud van 5 kg t/m 10 kg. Vaak horen wij onze klanten zeggen dat ze geen grote trommel nodig hebben omdat ze alleen of met z’n tweeën zijn. Het voordeel van bijvoorbeeld een 7 kg trommel is dat daar onder andere ook een dekbed in gewassen kan worden. Dat bespaart weer wasserijkosten! Het centrifugetoerental bepaalt hoe droog de was uit de wasmachine komt.

De wat luxere wasautomaten hebben vaak een digitaal display. Op dat display lees je de resttijd af, zodat u tijdens het wassen precies weet wanneer de was klaar is. Ook kunt u de was in de machine stoppen en instellen dat hij pas na enkele uren moet beginnen, een uitgestelde start dus. In sommige gevallen kan ook de ingestelde temperatuur en toerental worden afgelezen. Sommige wasmachines uit onze wasmachine outlet hebben ook een waterbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat, indien er inwendig een lekkage optreedt, de watertoevoer onmiddellijk wordt afgesloten en het water in de machine wordt weggepompt. Wel zo veilig dus! Rimaco kan desgewenst de wasmachine bij jouw thuisbezorgen en aansluiten. Dit kan meestal binnen 24 uur! Desgewenst wordt jouw oude wasmachine door ons meegenomen. Wasmachines kopen van hoge kwaliteit doet u bij Rimaco uit Roosendaal! U bent bij ons aan het juiste adres voor een topmerk wasmachine aanbieding!