Een wasmachine aanbieding vind je bij Rimaco uit Roosendaal

Bij Rimaco in de wasmachine outlet kom je regelmatig een wasmachine aanbieding tegen. Meestal is dit een wasmachine aanbieding met merken zoals Bosch, AEG, Zanussi of Whirlpool. Ook hebben wij regelmatig een speciale wasmachine aanbieding van wasmachines met lichte verpakkingsschade. Het enige nadeel hieraan is dat de verpakking er dan iets minder mooi uit ziet maar de wasmachine zelf is onbeschadigd. Uiteraard staan op alle wasmachines altijd 2 jaar fabrieksgarantie. Een wasmachine kopen kan dus bij Rimaco uit Roosendaal!

Wasmachines zijn er in diverse soorten met verschillende mogelijkheden. Waar vroeger een trommel standaard 5 kg inhoud had, is dat tegenwoordig veranderd naar wat grotere trommels. Dat varieert nu van 5 t/m 10 Kg. Ook bij Rimaco uit Roosendaal vind je regelmatig een wasmachine aanbieding met een trommelinhoud van 5 t/m 10 kg.  Het voordeel van een grote trommel is, dat daar meestal ook een dekbed in gewassen kan worden, zodat wasserijkosten worden bespaard! Dus ook voor een één persoonshuishouden kan een grotere trommelinhoud erg handig zijn.

Het belangrijkste bij de aanschaf van een wasmachine is te letten op onder andere het centrifugetoerental, bedieningsgemak en de zuinigheid. Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook een waterbeveiliging ingebouwd. Dit geldt vaak ook voor een goedkope wasmachine! Hoe hoger het toerental, des te droger komt uw was uit de wasautomaat en hoeft dan ook minder lang in de droger of buiten op te hangen. De meeste wasmachines hebben ook een extra kort en zuinig programma. Tegenwoordig hebben de wat luxere modellen wasmachines een digitaal display. Het voordeel hieraan is dat tijdens het wassen hier een resttijd op komt te staan zodat u exact weet wanneer uw was klaar is. Ook kunt u de was er in stoppen en instellen er op een ander tijdstip gewassen moet worden. Super handig dus! In verschillende situaties kan dit goed van pas komen.

Wanneer u in gaat op  een wasmachine aanbieding bij Rimaco kunnen wij de wasmachine bij u thuisbezorgen en aansluiten. Desgewenst wordt uw oude wasmachine dan door ons meegenomen en afgevoerd. U ben van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze wasmachine outlet. Onze adviseurs staan u graag te woord bij het proces van wasmachines kopen. De koffie staat klaar!