Aandachtspunten bij wasmachines kopen

Wasmachines kopen is iets wat u niet zomaar even doet. U loopt namelijk eerst het totale beslissingsproces door voordat u daadwerkelijk overgaat tot de aankoop van een wasmachine. Het beslissingsproces omvat de volgende fasen: probleemherkenning, informeren, vergelijken en vervolgens gaat u over tot de aankoop van bijvoorbeeld een goedkope wasmachine. Bij Rimaco vindt u dagelijks een wasmachine aanbieding in de elektronica outlet. Wij raden u aan om zich eerst goed te laten informeren voordat u een aankoop gaat doen. Lees hieronder alvast een aantal punten waar u op moet letten bij wasmachines kopen.

Criteria wasmachines kopen

  • Capaciteit van de wasmachine. U kunt het beste kiezen voor een capaciteit die het beste bij u past, dat wil zeggen dat we u aanraden om de capaciteit af te stemmen op de gezinsgrootte. Heeft u een groot gezin? Kies dan voor een grote capaciteit. Heeft u een klein gezin? Kies dan voor een kleine capaciteit. De wasmachines uit de elektronica outlet van Rimaco variëren van 5 kg tot en met 10 kg capaciteit.
  • Houdt bij wasmachines kopen rekening met het water- en energieverbruik van de wasautomaat. Een zuinige machine is namelijk goed voor de portemonnee en het milieu!
  • Het lawaai van de wasmachine kan erg vervelend zijn. Er bestaan tegenwoordig machines met een speciaal nachtprogramma. Met dit programma maakt de wasmachine minder lawaai dan met een normaal programma. Perfect voor ’s nachts dus!
  • Wasmachine kopen met een voorlader of bovenlader? Een bovenlader kan namelijk erg handig zijn wanneer u structureel last heeft van uw rug. U hoeft bij een bovenlader namelijk niet te bukken om de was in de machine te stoppen.
  • Sluit het gebruiksgemak van de wasmachine aan bij uw persoonlijke wensen en behoeften? Is de deur van de machine makkelijk te openen en te sluiten? Zitten de knoppen in een logische volgorde? Is het pluisfilter gemakkelijk genoeg te bereiken?